Site icon Günaydın Temizlik | Ankara Temizlik Şirketleri

Temizlik Yaparken Bazı Alanlarda Sirke Kullanmamaya Dikkat Edin!

Temizlik Yaparken Bazı Alanlarda Sirke Kullanmamaya Dikkat Edin

Temizlik Yaparken Bazı Alanlarda Sirke Kullanmamaya Dikkat Edin

Mutfaklarınızın olmazsa olmazlarından olan sirkeyi aynı zamanda temizlik için kullanabileceğinizi söyleyebiliriz. Evlerinizde dip köşe temizliğe girişeceğinizde her yere uygun malzemeleri satın almak masraflı ve zahmetli olacaktır. Bu nedenle elinizin altındaki oldukça yetenekli bir ürün olan sirkeyi tercih edebilirsiniz.

Konu ev temizliği olunca imdadınıza yetişecek olan elma veya üzüm sirkesinin mucizevi etkilerini böylece görebilirsiniz. Doğadan gelen çözümleri kullanarak, zararsız olan ve arındırıcı, dezenfekte edici özellikleri bulunan sirkeyle temizliğe başlamadan önce dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır.

Yağ lekelerinden kurtulmak, gümüş eşyalarınızı parlatmak veya mikrodalga fırınınızı temizlemek için aklınıza ilk gelen ürünlerden birisi olan sirkeyi, söz konusu temizlik olduğunda uzak tutmanız gereken alanlar bulunmaktadır.

Sirkeyi, içerisinde bulunan asidik yapısından dolayı zarar verme riski olan alanlarda kullanmamanız gerekmektedir. İşte sizler için eşyalarınıza ve yüzeylerinize zarar vermeden temizliğinizi tamamlarken evlerinizde sirke kullanmamanız gereken 4 yeri paylaşıyoruz.

Sirke ile Temizlik Yapılamayacak Yerler

Çelik bıçakları karartır. Bıçaklarınızın temizliğinde sirkeyi kullanırken bir kez daha düşünmeniz gerekmektedir. Bıçaklarınızın ömrünü kısaltan, kararmasına ve küflenmesine yol açacak olan sirkeden vazgeçin.

Exit mobile version