Keçiören Basınevleri Mahallesi Temizlik Şirketi

Keçiören Basınevleri Mahallesi Temizlik Şirketi
04.05.2022
386

Ankara Temizlik Firmaları arasında yer alan ve her zaman müşterilerine en iyi ve kaliteli hizmeti veren Günaydın Temizlik firmamız tüm Ankara mahallelerine hizmet vermektedir. Basınevleri Mahallesi başta olmak üzere, geniş çaplı bölgelere ekonomik fiyatlarla temizlik hizmeti veriyoruz.

Firmamız kurumsal bir firmadır ve son teknoloji temizlik makinelerine sahiptir. Çalışma arkadaşlarımız temizlik işinde oldukça tecrübeli ve profesyonellerdir.

Bulunduğunuz yaşam alanınızı, mikrop ve virüs barındırmayacak şekilde temizleyerek sizlere sağlıklı bir ortam sağlamaktadırlar.

Ev ve apartman haricinde çok sayıda yaşam alanının olduğu yere firmamız temizlik hizmeti veriyor.

Özellikle temizlik yaparken kullanmış olduğumuz ilaçlar, koronavirüs gibi hastalıkların yayılmasını önlemektedir. Sizde en uygun ve kaliteli temizlik hizmetini firmamızla iletişime geçerek alabilirsiniz.

Hangi Temizlik Hizmetlerini Veriyoruz?

Keçiören Temizlik Firmaları arasında son derece tanınan ve sektörde lider olan firmamız, farklı şekillerde temizlik hizmeti sunuyor.

Siz değerli müşterilerimize Günaydın Temizlik firması olarak şu temizlik hizmetleri sunuyoruz.

Ofislerinizin temizliğini detaylı bir şekilde yapıyoruz.

Evlerinizi, residense’larınızı ve villalarınızın temizliğini en ince noktasına varana kadar yapmaktayız.

Hastane, okul, dershanelere temizlik hizmeti veriyoruz.

Yangın ve sel suları sonrası temizlik hizmeti veriyoruz.

Otellerinizin temizliğin yapıyoruz.

Camlarınızı siliyoruz.

Teras ve çatılarınızın temizliğini yapıyoruz.

Genel temizlik hizmeti veriyoruz. Banyo, tuvalet, mutfak gibi su gideri olan yerlerin tıkanıklarını açarak temizliyoruz.

Depolarınızın ve garajlarınızın temizliğini yapıyoruz.

İnşaat sonrası tadilat temizliği hizmeti veriyoruz.

Halılarınızın ve koltuklarınızın yıkamasını yapıyoruz.

Fabrikalarınızın temizliğini yapıyoruz.

Gündelikçi Kadın Temizlikçi

Firmamız ayrıyetten buharlık temizlik hizmeti vermektedir. Yaşam alanlarınızın bulunduğu her yeri mikrop ve virüslerden arınmış bir şekilde temizleyerek, sağlıklı bir ortamda nefes almanızı sağlıyoruz.

Sizde Günaydın Temizlik firmamız ile iletişime geçerek, istediğiniz temizlik hizmetini uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

Fiyat Politikamız

Firmamız Ankaralı hemşehrilerimize ekonomik fiyat politikası uygulayarak hizmet vermektedir. Ankara temizlik firmaları arasında oldukça tanınan firmamız, peşin ödeme yaparak bizden hizmet alırlarsa, firma olarak %30’a varan indirimler uyguluyoruz.

Kredi kartı gibi son derece güvenilir ödeme seçeneğini hizmet karşılğında kullanmak isterseniz, 6 taksit imkanını size sunuyoruz.

Firmamız bütün temizlik hizmetlerini güvenli ve garantili bir şekilde müşterilerine vermektedir. Müşteri memnuniyetine son derece önem veren ve kaliteden vazgeçmeyen firmamız, en iyi fiyat seçeneklerini sizlere sunuyor.

Sizde internet sitemizi ziyaret ederek, istediğiniz temizlik hizmetinden uygun fiyat seçenekleriyle faydalanabilirsiniz.

Whatsapp
Günaydın Temizlik
Günaydın Temizlik
Merhaba.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
porno